Hei og velkommen til psauna!

Vi er en liten frivilling forening som arrangerer isbading og sauna i marka. 

Dette eventyret startet i 2020 med en flaske propan gass og et telt. Det funket dårlig og etter mange forsøk og fortvilelser forstod vi etterhvert at det trengtes en ordentlig ovn. Derfra har vi sakte men sikkert oppgradert oss og blitt litt bedre. Nå har vi et saunatelt med kapasitet til mange flere. I fjor hadde vi mange mange gode opplevelser med sauna og bading ute i marka, og vi venter med glede på kaldere vær og er klare for en ny sesong!

Når vi etterhvert får det tekniske på plass vil du kunne nyte sauna og bad med oss ute i marka. Det koster ingenting. Skulle du likevel ønske å donere en peng til foreningen så er det innafor. Dette ville i  såfall gått til den daglige driften (vedforbruk og andre småkostnader).

psauna besøker svartkulpen ved sognsvann.